Lamellgardiner sørger for et behagelig klima, komfortabel atmosfære eller – på kontoret – arbeid uten blending ved bildeskjerm. De doserer lys, hindrer nysgjerrige blikk utenfra og beskytter mot uønsket solvarming av rom.

Lamellgardiner gir et flott lys- og fargespill. Lysreguleringen er enkel og nøyaktig – du bestemmer selv hvor mye dagslys du vil slippe inn.

Lamellgardiner  er vertikale tekstiler som kan åpnes og lukkes etter behov, eller skyves helt til side. Lamellgardiner passer utmerket til mellomstore og store vindusflater, samt til skråvinduer. Til skråvinduer må man være oppmerksom på at minste høyde på lamellene er 13 cm. Lamellgardiner kan også brukes som romdeler. Lamellgardiner leveres fra bredde 15 cm og opp til 600 cm, og høyde fra 13 cm og opp til 480 cm. Lamelltekstilene leveres i bredde 89 mm samt et mindre utvalg i 127 mm.

Innsveisede Lodd: 89 mm lameller kan leveres med innsveiset lodd mot pristillegg. Da slipper man å ha sjenerende bunnkjede nederst på lamellgardinen, noe som gir et strammere og mer moderne uttrykk. Monteringen er også enklere og mye raskere.

Betjening/Parkering: Lamellgardiner leveres som standard med kulekjede for å vende lamellene og snor for å trekke gardinen frem og tilbake. Metallkjede kan velges mot pristillegg. Skal man ha en barnesikker løsning kan man velge betjening med førerstang. Førerstangen brukes til å skyve lamellene, og ved å vri på stangen, åpner og lukker man lamellene. Motor er også en mulighet om man ønsker det.Parkering av lamellene kan velges i høyre eller venstre side, delt på hver side, eller samlet på midten.

Total
0
Shares